Tidernas främsta stridsvagnar

För en stund sedan såg jag programmet Greatest ever: Tanks på Discovery Mix som listar de (ur ett antal stridsvagnsexperters synvinkel) tio bästa stridsvagnarna genom tiderna. Leopard 2, som Sverige har, hamnade på första plats. En sak som jag tycker är kul är att jag har kört vagn tillsammans med två av de värnpliktiga som var med (när jag körde stridsvagn för Markstridsskolan våren 2005), samt deras kapten under min egen värnplikt. Officeren som beskrev de tekniska detaljerna var vår tekniker när jag körde stridsvagn våren 2005.

Stridsvagnscrew Motorn

Programmet kan ses lite då och då på Discovery Mix, just nu är nästa tillfälle klockan 18 söndagen den 5:e mars, därefter 04:45 måndag morgon, 6/3.

Andra bloggar om: , ,

En reaktion på ”Tidernas främsta stridsvagnar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *