Ny förbundsordförande vald i CUF

För några minuter sedan valdes Magnus Andersson till ny förbundsordförande i CUF på årets förbundsstämma i Kalmar, och därmed är Fredrick Federleys tid som förbundsordförande över. Den andra kandidaten var Marie Wickberg.
Grattis till ordförandeskapet Magnus!

Magnus Andersson

intressant.se
Andra bloggar om: , ,

4 reaktioner på ”Ny förbundsordförande vald i CUF

  1. jag drömde just att jag träffade dig i kavaj och sa ”hey kamrern, wazzup?” och du blev JÄTTEsur, hahaha! okej fotobevisen (räknar inte ovanstående) emotses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>