Mäklarhistorien som inte tar slut

Det har blivit några inlägg om mäklarfirman Husera nu. Historien började hösten 2008 med att ett radhus skulle säljas, av en mäklare som visade sig inte ha koll på kontraktet han upprättat, som missade att införa ändringar som skulle införas, som skällde ut sin klient och lämnar över visningen på klienten. Ett par månader efter mitt första inlägg om affären blev den aktuell igen eftersom Mäklarsamfundets vd Jeanette Gustafsdotter ringde upp mig och ville att jag skulle ta bort blogginlägget, annars skulle det bli tråkigt för mig.
Nu blir Jeanette Gustafsdotter vd på Tidningsutgivarna i stället och tidningen Resumé ringde därför upp mig för att fråga lite om min kontakt med Jeanette Gustafsdotter. De pratade, som sig bör, med henne också. Jag gillar särskilt hennes avslutande kommentar:

Jag hoppas att ni inte skriver någonting tråkigt om det här, det vore inte bra för vare sig Johan eller mig.

Jag tycker inte det blev tråkigt, jag tycker att det blev väldigt roligt.

Läs även andra bloggar om , ,

En reaktion på ”Mäklarhistorien som inte tar slut

  1. Johan
    En del lär sig aldrig :D

    Desto mer beklämmande att hon tillträder som VD i en organisation som ska verka för fria medier…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>