OBS! Hemligt!

Henrik Alexandersson blev tydligen anmäld till justitiekanslern av FRA för att han publicerade ett hemligt dokument. Som så många andra vill jag också bli anmäld och publicerar härmed också dokumentet. Jag har dessutom skickat ett mail till FRA och påtalat följande:

Jag har uppmärksammat att någon på bloggen https://folin.nu/blog publicerat en sida av en hemlig handling som har sitt ursprung hos FRA, se hemlig bilaga. Handlingen är hos FRA en allmän handling som i sin helhet är hemlig enligt 2 kap. 2 § sekretesslagen (1980:100). Det inträffade förefaller ha kopplingar till den anmälan som gjorts till Datainspektionen i maj i år (Datainspektionens dnr 451 770-2008). Förfarandet torde utgöra ett yttrandefrihetsbrott.

Rättstavningsdelen i Mac OS X känner förresten inte till ordet yttrandefrihetsbrott.

Andra bloggare: Louise P | Erik Hultgren | Wille Faler | CLK Aqurette, med flera

Andra bloggar om: , , , , ,

11 tankar kring ”OBS! Hemligt!

  1. Jag tycker det är starkt av dig att ställa upp bakom ”HAX” genom att publicera dessa hemliga dokument som (tydligen) den nationella säkerheten står och faller med. FRA känns för mig som en lekstuga för övervintrare från det kalla kriget, och som nu jobbar på ackord från USA. Om det inte var för att jag känner bra folk som jobbar där (och som gissningsvis inte vill bli utan jobb *hehe*); så skulle jag föreslå att vi skrotar hela skiten & spar pengar.
    (Oh nej vad säger jag? hur ska vi då veta när ”Ryssen kommer”???)

Kommentarer är stängda.