Skit-dator

Min stationära dator har krånglat alldeles för mycket den senaste tiden. För ett år sen brann processorn upp, innan jul lade nätaggregatet av och nu måste jag fixa ett nytt grafikkort. Visst, totalt har den kostat mig mycket mindre än en märkesdator (jag har satt ihop den själv), men om jag börjar räkna in min tid i kostnaden är jag inte så säker. Jag kommer ha den här tills den krånglar nästa gång, och då tar jag de bra delarna och sätter in i servern. Sen får jag se vad det blir.

4 tankar kring ”Skit-dator

  1. Det är inte möjligtvist en Nvidia 6800GT krets som sitter på ditt grafikkort?

    Har ett sådant kort själv på min stationära dator, och det verkar fullständigt paj, datorn startar inte ens rent längre efter en längre tids problem med krascher så fort jag kört något 3D aktigt..

  2. Wille: Det är ett Radeon 9600. Det blir en massa linjer över skärmen i BIOS, och i Windows hänger den sig. Jag har fixat ett begagnat Radeon 9600 Pro för 400 kr som jag ska hämta på måndag, men efter det är det nog stopp. Då fixar jag så min server får ett par Gb internminne och ett par hundra Gb disk mer och skaffar en ny stationär.

Kommentarer är stängda.