Storebror säljer nakenbilder

Svenska Dagbladet rapporterar om att anställda hos polisen i Newcastle med hjälp av de många övervakningskamerorna har tagit närbilder på nakna människor som var med i ett verk av konstnären Spencer Tunick. Dessa har sedan sålts på olika pubar.
Men har man inget att dölja behöver man inte vara orolig, så det är bara att låta poliserna sätta upp fler kameror. Några terroristattentat har inte rapporterats under det aktuella tillfället iallafall, så kamerorna fyller sin funktion.

Andra bloggar om: , ,

8 tankar kring ”Storebror säljer nakenbilder

  1. Yeah, ett avsnitt där de hyr in folk till fejkad Homeland Security-övervakning. Personerna ska hålla stenkoll på en ”terrorist” men sitter och tittar på heta sexscener i huset bredvid istället 🙂

  2. Jag har gjort det där politiska testet någon gång och tyckte frågorna var kassa… Kan inte på rak arm visualisera var du står någonstans. Vänligen berätta…

  3. Lite OT, men: Jag ser mig som borderline libertarian. Har börjat komma på mig själv med att argumentera för legalisering av droger och prostitution på sistone. Framförallt tycker jag att rätten till sin egen kropp är viktig. Yttrandefrihetsgrundlagen är den viktigaste lagen av alla. There you go. Själv?

  4. Klassisk liberal typ…

    Libertarian är ju inte illa pissat. Vi får ta en fika nån dag eller nåt.

    Kolla in liberaldebatt.com också – roligt forum, även om det finns många randianer 😉

Kommentarer inaktiverade.