Lunds studentsångare i TV

Sydsvenskan.se rapporterar att den traditionella insjungningen av våren på första maj kommer att sändas i TV som vanligt. Fast inte riktigt som vanligt ändå: TV4 tar över från SVT, eftersom SVT tycker att det blir för dyrt för SVT som har ont om pengar på grund av för mycket sportsändningar.
Intresse för ”I vårsolens glans” finns, och inte bara när man frågar folk på stan i Lund. Lunds studentsångares nya skiva sålde guld innan den ens levererats till butikerna.

Andra bloggar om: , , , ,

4 tankar kring ”Lunds studentsångare i TV

  1. Aha – kommersiell TV är inte traditionsdödande ändå. Å andra sidan kan SVT vara glada att de slipper sända reaktionär studentikositet och fokusera på växthuseffekten, 68-vänstern och obskyra asiatiska poeter.

    Förresten – whats up med dina kläder på din bild? Utstyrslad för ett lajv? ( LTH+bizarr knäppning på en tröja = lajv, är ungefär den kausala kedja jag föreställer mig)

  2. SVT släpper mer och mer saker. Senast lilla eurovision song contest, även om det fanns starka anledningar där. Just i det fallet var det tv4 som gjorde fel.

    Förresten, ska du närvara vid Lundakarnevalen? Ska ju dit med Bonnkapälle..

Kommentarer är stängda.