Karneval!

Den uppmärksamme har noterat att jag inte har skrivit speciellt mycket på sistone. Under de senaste veckorna har jag, förutom studierna i statsvetenskap och jobbet, ägnat mig åt Lundakarnevalen. 19-21 maj fylls hela Lundagård (och de flesta nationerna) med folk och festivalglädje. Jag är teknikchef för Karnevalsradion och har den senaste tiden pysslat med att försöka få tag på sändningsmixerbord, datorer, ljudkort, kablar och annat som behövs för att sända radio 72 timmar i sträck. Jag och min vice teknikchef spenderade kvällen med att löda och, som ett lustigt sammanträffande, lyssna på Kraftwerk.
Om man vill lyssna på Karnevalsradion kan man, om man bor i Lund med omnejd, ratta in 99,1 eller 91,1 MHz från fredag klockan 00:00 fram till söndag klockan 24:00. Man kan även lyssna på webben: Shoutcast eller Realaudio.

Johan Ericsson löder fast lite sladdar i mixerbordet:
Johan Ericsson löder i mixerbordet

Mer bilder och berättelser kommer när jag får tid.