Pagrotsky, Johan Wester och ett vallöfte

Johan Wester från Hipp Hipp! var gäst i Karnevalsradion tidigare ikväll.
Johan Wester

Dessutom: För en månad sedan eller så gjorde Karnevalsradion en telefonintervju med Leif Pagrotsky som sade att han inte kunde komma till Lundakarnevalen på grund av ett EU-möte han behövde närvara på. Han lovade dock att försöka flytta på det, och om han lyckades komma till karnevalen skulle han starkt överväga att arbeta för att göra Lundakarnevalen EU-helig, dvs inga EU-möten ska få förekomma när det är Lundakarneval. Han nämnde då 14:e juli som exempel, som fransmännen fått som EU-fri dag.
Nu: Leif Pagrotsky kom till karnevalen, guidades runt av karnevalsgeneralen, men vågade inte komma till radion för att proklamera sitt nya vallöfte. Obekräftade källor säger att han istället gick till John Bull Pub med Morgan Johansson.

Vidare hade jag och Nils Gustafsson livliga, men sansade och (om jag får säga det själv) mycket intelligenta diskussioner om lösningar på problemen i Sverige och resten av världen. Vi är överens om en del saker faktiskt, fler än jag trodde. Bara det att jag tycker rätt och han fel, naturligtvis.

1 tanke kring ”Pagrotsky, Johan Wester och ett vallöfte

  1. Han och Mogge, regeringens dvärgar ( jag känner med dem, då jag inte är Johan Wester-lång själv), sågs även dricka bärs på VG:s – enligt oberoende källor.

Kommentarer är stängda.