Maud, Johan, Mattias mfl håller låda

De två senaste dagarna har varit väldigt intressanta; I tisdags var Maud Olofsson på besök i Lund och blev utfrågad (det var rätt likt ett samtal faktiskt) i Athen. Förutom kuriosafrågorna om Lund så klarade hon det mesta alldeles utmärkt. Det är väldigt roligt att lyssna på henne, hon har mycket energi.
Maud med fans

Igår (onsdag) var Timbro inbjudna att tala i Lund av Ateneum under rubriken En dag med liberala idéer. Mattias Svensson pratade om att folk lägger sig i för mycket och Johan Norberg berättade om när människan skapade världen.

På väg från seminarielokalen på Statsvetenskapliga institutionen stöter vi på ett bokbord som Vänsterns Studentförbund satt upp.

När Johan Norberg ser att killen bakom bordet läser Robert A Heinlein vill han genast bli medlem.

På kvällen var vi på Glorias som är en sportbar mellan universitetet och järnvägsstationen, där ett privat rum var ordnat så att vi skulle kunna titta på Martin Borgs film 1200 miljarder (1200 miljarder kommer visas på TV3 nästa vecka så då finns en chans om man inte redan sett den). Efter filmen var det dags för debatt mellan Fredrik Reinfeldt och Göran Persson. Mattias Svensson måste ha smittats av testosteronet som de fotbollsintresserade besökarna som befann sig i den öppna delen av Glorias hade (Sverige mötte Lichtenstein under kvällen) för han gick igång ordentligt och hejade (och buade). Bra stämning.

2 tankar kring ”Maud, Johan, Mattias mfl håller låda

Kommentarer är stängda.