Dagens låt

Jag vaknade till Integral från Pet Shop Boys senaste skiva Fundamental för en stund sedan. Den första artikeln jag kollade på nyhetssiterna medan jag lyssnade på den var den här: Ministrar oense om avlyssning. Passande låt.

If you’ve done nothing wrong
You’ve got nothing to fear
If you’ve something to hide
You shouldn’t even be here
You’ve had your chance
Now we’ve got the mandate
If you’ve changed your mind
I’m afraid it’s too late
We’re concerned
You’re a threat
You’re not integral
To the project

Andra bloggar om: , , ,

3 tankar kring ”Dagens låt

  1. haj Johan. kommer du på Sophies examensfest? om hon glömt bjuda dig är det alltså på lördag klockan 7 på blekingska. hoppas du är underrättad via malin. jag kommer vara det enda ufot så någon ros i kavajen behövs inte.

  2. Jag ska på en annan examensfest samtidigt, men Caroline och Malin verkar hålla på att ordna så vi kan vara med ett tag iallafall. Surt med krockar i planeringen.

Kommentarer inaktiverade.