Hände i helgen

Igår fyllde jag 25 år och det firades med fest i fredags. Det var första gången jag hade fest innan min födelsedag, men det gick alldeles utmärkt. Eftersom jag har en psykisk störning som gör mig intresserad av stridsvagnar (kolla in min något dysfunktionella websajt från värnplikten på P4) så var naturligtvis tårtan mycket vackert dekorerad med grönt. En av de första sakerna jag sade var dock ”Den har för många bärhjul”. Men fin var den.
Fin tårta

Jag fick även ett exemplar av Karl Marx Kapitalet, som ska läsas under sommaren.
Kapitalet

Igår var Annie Johansson i Lund för att fira några andra nyblivna 25-åringar på Östgöta nation, så jag tog tillfället i akt att festa lite med henne också.
Annie Johansson

4 tankar kring ”Hände i helgen

  1. Christopher: tack!
    Jag kände mig också gammal. En kompis skrev så här på Radio AF:s internweb:
    ”Stort grattis till halvseklet Johan (aka Fållen aka radions meste libertarian aka jfolin aka TC em aka stridsvagnssnubben )!!!” (min markering)

Kommentarer är stängda.