Liberalt lärande i kollektiv

Om man kan tänka sig att göra avkall på mantrat ”ensam är stark” för en stund så kan man anmäla sig till Timbro Syds studiecirkel om liberalismen. Det kommer vara fyra träffar under våren och mat och litteratur ingår till det facila priset av 500 kronor. Träffarna äger rum på hemlig plats i centrala Lund. Tillsammans är vi starka!

”I vår startar Timbro Syd en studiecirkel för studenter och andra ungdomar i Skåne. De deltagande får diskutera och fundera kring liberala värderingar tillsammans med varandra och framstående debattörer. De kommer också att få fördjupade kunskaper kring de stora liberala tänkarna och deras verk samt applicera liberalismen på den praktiska vardagen, på omvärlden och på framtiden. Ett deltagande innebär stora möjligheter att knyta nya kontakter samt vidga sin förståelse för grundläggande värderingar. Studiecirkeln är också en inkörsport till Timbros utbildningsprogram Stureakademin.”

Anmäl dig här.

Andra bloggar om: , , ,

En tanke kring ”Liberalt lärande i kollektiv

  1. Träffarna äger rum på hemlig plats i centrala Lund.
    Ha! Illuminati, Frimurare och Bilderberg-grupper kontrollerar Timbro som en liten nickedocka! 😉

Kommentarer är stängda.