Ständigt detta SJ

Nu sitter jag på ett X2000-tåg på väg till Norrköping, där jag ska byta tåg för vidare färd mot Nyköping. I år kommer jag skriva på Södermanlands Nyheters ledarsida i två månader, så från och med tisdag till och med sista dagarna i augusti kan man förvänta sig en hop förhoppningsvis kvicka, provocerande och liberala ledarartiklar från mig på SN:s webb.

Först ska vi dock klaga lite på SJ. För att vara säker på att få plats på det här tåget som jag sitter på köpte jag biljett redan i slutet av maj. Jag kostade dessutom på mig att betala för en förstaklassbiljett. Problemet som det ser ut just nu är att någon på SJ glömde bort att se till att förstaklassvagnen var påkopplat. Det saknas alltså en vagn, den vagn där min sittplats fanns. Inte nog med min sittplats är borta, jag har dessutom betalat extra för att ha det så.

Andra bloggar om: , ,

2 tankar kring ”Ständigt detta SJ

Kommentarer inaktiverade.