Miljöpartiet och vetenskapen – igen

I rapporten Miljöpartiet – pekpinnar, vänstervridning och verklighetsflykt beskriver jag hur Miljöpartiet ignorerar vetenskapliga rön inom elkänslighet och mobiltelefoni. Ett område som inte togs upp i rapporten var Miljöpartiets inställning till så kallad alternativmedicin, i vetenskapliga sammanhang benämnt kvacksalveri.
I programmet Bakom Rubrikerna berättar Maria Wetterstrand att hon vill se ett register över utövare av alternativmedicin, för att ge människor möjlighet att välja bort oseriösa utövare. Jag har redan sammanställt en fullständigt komplett lista över seriösa utövare av alternativmedicin. Den återfinns nedan.

Lista över seriösa utövare av alternativmedicin:

     

Slut på listan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 tankar kring ”Miljöpartiet och vetenskapen – igen

Kommentarer är stängda.