Nätverksproblem

I nättras gick min router för nätverket här hemma sönder. Jag har garanti kvar men den kommer skickas iväg och vara borta en vecka eller två. Lånade en router av mina föräldrar som de trodde var trasig. Det var den som tur var inte, bara lite buggig, men det är fixat. Den här routern har dock inte lika många funktioner (dåligt DHCP-stöd t ex), så jag får mecka lite.

2 tankar kring ”Nätverksproblem

  1. Hej där, surfar runt på erlanderbrigadens Lundablogglista. Själv bloggare och bor i Lund så det är lite kul att se vad det finns för ”kamrater”.

  2. Tackar tackar. Nu är ett sådant däringa tillfälle när jag önskade att jag inte laggt min blogg i pucko-livejournal systemet som inte tillåter mer än 5 länkar i länk listan. Så jag hoppas du inte tar illa upp att jag inte länkar tillbaka.

Kommentarer är stängda.