Ungt Val 2006

På Aftonbladets och Lunarstorms valsida Ungt Val 2006 finns ett test. Jag är lite förvånad över resultatet. Visst, jag sympatiserar med dem ganska mycket men ändå…
Hej, jag heter Johan och jag är centerpartist.

Resultat - Ungt Val 2006
Testet har en del tveksamheter. Jonas Morian tar upp dem.

Uppdatering: Även Johanna Nylander tar upp testet. Jag håller med henne om att valet av frågor har avgörande betydelse för resultatet. Jag gjorde testet två gånger till, med andra frågor, och blev endera folkpartist eller blandning miljö-/centerpartist. Jag tror dock inte riktigt på hennes konspiratoriska slutsats.

3 tankar kring ”Ungt Val 2006

  1. Aftonbladet har säkert till avsikt och försöka verka oberoende. Kändes mest bäst att påpeka att de inte är det.

    Själv har jag svårt att tycka ett test är trovärdigt när jag blir moderat i en frågekombination och får vänsterpartiet som tvåa i en annan…

Kommentarer är stängda.