Nu sätter konspirationstankarna igång…

”There is a fifth dimension beyond that which is known to man. It is a dimension as vast as space and as timeless as infinity. It is the middle ground between light and shadow, between science and superstition, and it lies between the pit of man’s fears and the summit of his knowledge. This is the dimension of imagination. It is an area which we call the Twilight Zone.”

Läse nyss på DN att SSU-ordförande Anna Sjödin blivit gripen för våld mot tjänsteman i samband med en kväll på krogen.
Jag säger inte att det finns en bakomliggande tanke, men det var bara några dagar sedan Thomas Bodström fick stark kritik i ett uttalande från SSU, och visst vore det intressant om det som SSUs pressekreterare Peter Skeppström säger i artikeln stämmer.

Andra bloggar om: , ,

Uppdatering: Fredric Kjellberg har också kommenterat. Så även Jonas Morian.