Mac mini

Igår släppte Apple äntligen nya Mac mini med Intel-processor. Den är lite dyrare än den tidigare varianten, men med flera trevliga funktioner som gör den till en (nästan) perfekt vardagsrumsdator. Den har Front Row, fjärrkontroll och dvd/cdr-combo som standard (combo-spelaren kan bytas ut till en dvd-brännare).
Det enda den saknar är inbyggd tv-utgång, men det finns en adapter från DVI till S-video och composite för det (har inte lyckats hitta en direktlänk som funkar). Kolla på Apple Store under Cables. Om man jämför med många PCs som säljs som HTPC (Home Theater PC) så är den dessutom billigare. Se där ja!

Jag vill ha en.

2 tankar kring ”Mac mini

  1. OS X är väldigt trevligt. Det är den största anledningen till att jag vill ha en mac, förutom formatet på minin. En liten iBook eller MacBook hade inte heller varit fel…

Kommentarer är stängda.