7 tankar kring ”Lund i miniatyr

  1. Tack! Det var den jag blev mest nöjd med. Faktum är att alla tre är tagna på taket till Lunds lasarett, men jag förstår vad du menar 🙂

  2. Den från sjukhustaket är snuskigt bra. De andra två lider nog av att man ser ända bort till horisonten. Om du kapar dem en stund innan och placerar in en vardagsrumstapet i bakgrunden blir nog illusionen fulländad även på dem.

  3. googlade på lund och hittade dem här. Lite kommentarer: Blir mycket bättre om man ändrar varje färg-kanal för sig, tex kan man blåsa ut grönt i träden så att dem ser mer plastiga ut. Sen hjälper att ha koll på vad det är man blurrar, så att det inte blir som med vattentornet – botten är klar med toppen är blurrad. Svårt att maska bort det dock, så därför är det bättre med perspektiv som inte har utstickande objekt =) Första bilden blev dock riktigt bra – jag blev lurad första gången! =)

Kommentarer inaktiverade.