Sten

Tidigare idag var jag i den skånska metropolen Eslöv på ett ärende. När ärendet var avklarat gick jag in på Hotell Stensson för att kolla hur kampfisken Sten mådde. Sten har ju tidigare rapporterats vara deprimerad och hängig, men har enligt samma källor återhämtat sig. Jag bestämde mig för att kontrollera själv. Han var inte jättealert idag tycker jag, lite väl passiv och apatisk kanske. Historien om Sten är nog inte över.

3 tankar kring ”Sten

 1. tur

  vi har varit så himmelens himmelens oroliga morran ringrer varje kväll okcså frågrar hur är det med sten hur är det med sten

  nu vet vi

  fast en gångng kommrer okcså sen gje upp okcså bli stendöd

  då får man begravra honom i fiskekörka det säjer jag nu

  yo

 2. oj

  nu stavrade jag sten fel det blev sen sen eftrer sten första gångngen alltså sen istället för sten där det skullre stå sten sen eftrer nu vet vi

  fast en gångng kommrer okcså sen gje upp okcså bli stendöd

  igjen

  fast en gångng kommrer okcså sten gje upp okcså bli stendöd

  där satt den sa metkaskcen när han fastnadre på krokcen

 3. Embryo: jag lovar att återkomma med ytterligare rapporter om Stens hälsa försämras. Undrar om det blir en klassisk fiskbegravning (toalett?) när han går bort.

Kommentarer är stängda.