Var är Kronos?

En del har kanske märkt att det varit lite tomt med inlägg här på sistone. Jag har använt dygnets tjugofyra timmar till att plugga, jobba och engagera mig i Partiet. Jag läser 20p den här terminen, vilket med någons sätt att räkna ska motsvara heltidsstudier. Dessutom tar jag inget studiemedel eftersom jag tidigare tjänade för mycket pengar för att vara berättigad till en vettig summa per månad. Det kändes helt enkelt onödigt att använda upp de veckor jag fick använda när jag ändå inte skulle få ut så mycket som andra får. För att betala hyra och mat jobbar jag omkring 20-30 timmar per vecka (det beror lite på hur mycket det är i skolan för tillfället). Att jobba för Partiet och en del ideella organisationer tar dessutom mer tid utöver jobb och studier.
Detta börjar nu kännas i kroppen, vilket gör att jag inte har så mycket energi kvar till att blogga.
Till våren kommer jag ta studiemedel igen, till viss del åtminstone. Jag har inte bestämt om jag bara ska ta bidraget eller både bidrag och lån. Ideologiskt så känns det mer rätt att bara ta lånet, men om vi ska få systemet på fall så får man väl göra som Ragnar Danneskjöld (spoiler) och plocka ur så mycket ur samhället som möjligt för att hjälpa det på traven.
Vad jag har förstått så verkar det inte som att fribeloppet kommer försvinna efter nyår heller, vilket gör att jag antagligen får säga nej till min arbetsgivare oftare.

Kontentan är: Jag slutar inte ((Cartman: If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn’t stop him because I think he was awesome, but you would, right?
Clyde: I’m just going to stop playing.
Cartman: When Hitler rose to power, there were a lot of people who just stopped playing. You know who those people were? The French. Are you French, Clyde?
Clyde: No…
Cartman: Voulez-vous coucher avec moi, Clyde? )) blogga, men det kommer gå långsamt med skrivandet fram till dess att studiemedlet för vårterminen börjar komma.

Andra bloggar om: , , , ,