Årets första nördnyheter

Nu är det nya året drygt ett halvt dygn gammalt och jag har inte riktigt tagit mig för att stiga upp ur sängen än. Jag sitter här och kollar igenom mina flöden i Google Reader och ser ett par Slashdot-inlägg att slänga ett öga på.

God fortsättning!

Andra bloggar om: , , , , ,

2 tankar kring ”Årets första nördnyheter

  1. Det känns nästan som dåliga nyheter för mig personligen. Häng med här: jag har satsat en hel del pengar i dvd-filmer eftersom jag inte trodde blu-ray eller hd-dvd skulle knäckas (på ett praktiskt sätt i alla fall). Så jag såg ingen anledning att vänta. Nu visar det sig att man kanske kommer att kunna köpa kommersiella blu-ray/hd-dvd-skivor i alla fall eftersom man troligen kommer att kunna förfoga över innehållet precis som man i praktiken gör med dvd. Så blu-ray och hd-dvd kommer nog inte att vara de tekniska återvändsgränder som jag trodde de skulle bli.

Kommentarer är stängda.