Bästa bloggverktyget?

Enligt amerikanska PC World är Blogger den bästa bloggtjänsten. De tycker bland annat att hastigheten och stabiliteten är ”superior”. I beg to differ. Den bloggtjänst som har krånglat mest för mig (som läsare av bloggar) är just Blogger. Ett par gånger i veckan har ett flertal bloggar antingen varit helt oåtkomliga eller gett mig timeout-felmeddelanden. Ibland har vissa enskilda inlägg inte kunnat läsas ”due to an internal error”.

Andra bloggar om: , ,

6 tankar kring ”Bästa bloggverktyget?

  1. Det är det, även om jag som läsare inte har märkt några större problem med just din blogger-blogg. Framförallt Henrik Alexandersson, Annie Johansson och Fredrick Federleys bloggar har krånglat för mig till och från. Bra att du (precis som jag har gjort lääänge nu) kör wordpress. Känns mer tryggt. Jag trodde iofs att du skulle sätta upp en egen installation när du bytte istället för att använda wordpress.com.

  2. Funderade på det, men i slutändan så orkade jag inte hålla på och pula, även fast jag har en server stående hos ett hosting-bolag. WordPress verkar fungera bra även hostat hos dem, enda jag inte riktigt räknat ut ännu är hur jag ändrar på templatet som jag vill (lägga in egna länkar, annonser osv).

  3. Jag har för mig att det är en av de begränsningar som finns på wordpress.com. Man får inte konfigurera allt man kanske vill pilla med vad gäller teman och plugins.

Kommentarer inaktiverade.