Mycket snack, lite handling

I dag har jag en signerad ledare om Bono och U2s inställning till bistånd: alla ska vara med och hjälpa fattiga. Förutom Bono och U2.

Bono vägrar svara på frågor om han använder sina egna pengar för biståndsprojekt och när Irland införde ett tak på 250000 euro för skattefria royaltyintäkter 2006 flyttade U2 sitt bolag till Nederländerna för att undkomma Irlands bolagsskatt på 12,5 procent.

Läs även andra bloggar om , , ,

2 tankar kring ”Mycket snack, lite handling

  1. Hur kommer det sig att du konsekvent missar första bokstaven i alla dina Svd artiklar? Har testat i explorer, firefox och chrome så det är inte ett webläsarproblem.

  2. I pappersversionen är första bokstaven en anfang, som i Indesign är ett annat fält än brödtexten. När webredaktionen publicerar artiklarna på webben missar de ibland (oftast verkar det som) att se till så första bokstaven följer med.

Kommentarer är stängda.