Dag 6

Den sjätte dagen. Dagen började rätt soft med frukost vid åtta. Senast 8.30 skulle frukosten vara uppäten eftersom läkemedlet skulle inhaleras klockan 9.30, precis som alla andra dagar för övrigt. Några i gruppen tycker att läkemedlet smakar äckligt men jag känner ingen smak, jag kanske får placebo. Tre personer i vår grupp får tydligen det. Tjugo minuter efter inhalationen var det dags för ett kort EKG. Förutom de fem som vi har på oss dygnet runt tillkommer då tio stycken elektroder som fästs på olika ställen på bröstet.
Resten av dagen har varit lugn, jag har mest spelat Railroad Tycoon 3 på min Macbook och läst bloggar. En lustig händelse inträffade förresten under ett uppdrag i RT3; min uppgift var att transportera kaffe från Mexiko till USA. Sagt och gjort, jag lade räls och byggde stationer och började köra tåg. Rätt vad det är protesterar mexikanerna mot den amerikanska kapitalismen och saboterar min järnväg och jag förlorar en massa pengar. Jag undrar om spelskaparna har läst Och världen skälvde.
För en timme sedan inhalerade jag läkemedlet igen, det görs var tolfte timme. Schemat imorgon ser inte så annorlunda ut, jag ska utföra spirometri ett par gånger och sjuksköterskorna ska ta blodprov.