Namnbyte

Den här bloggen byter i detta nu namn från ”Johans tankar” till ”Johan Folin”. Det finns fler Johan som tänker (till exempel den här), men bara en Johan Folin (med rätt stavning). I övrigt är allt som det brukar vara, förutom att jag numera twittrar, eller vad det nu kallas. De senaste twittringarna syns i högerspalten.

4 tankar kring ”Namnbyte

  1. Ja, jag har kanske fått fel för mig, men jag tror att trenden är att bloggar mer och mer uppkallas efter sina författare, snarare än mer eller mindre fantasifulla namn, deviser och uttryck. Kanske man själv skulle byta bloggnamn till sitt eget namn helt enkelt…

  2. Det är ju mina idéer och de handlar inte bara om politik eller teknik eller så. Därför blir det fel om jag döper den till något som har ett snävt ämnesområde. Johans tankar var för vagt och intetsägande. Mitt namn är definitivt.

Kommentarer är stängda.