Liza Marklund och nedladdningsbluffen

Liza Marklunds kompis Johan spelar i bandet Stockholm Stoner och hon beklagar sig i en krönika i Expressen över att deras skiva säljer så dåligt. Däremot har 80 000 nedladdningar gjorts av skivan, enligt Liza. Peter Sunde gräver lite grann och försöker hitta Stockholm Stoner på fildelningssajterna utan att lyckas.
I en kommentar på MySpace (23 mar 2009 01:15) skriver Johan en kommentar om nedladdningssökträffarna. Ulf Hedlund hittar den aktuella söksidan, som visar sig vara en bluffsida (testa att uppdatera sidan och kolla hur nedladdningsstatistiken förändras). Kolla också in hur många som har laddat hem nakenbilderna på Liza Marklund.

Andra bloggar om: , ,

2 tankar kring ”Liza Marklund och nedladdningsbluffen

  1. ”Så vad tycker du om den nya Ipredlagen? frågar jag.
    – Allt som kan stoppa stölderna är bra. Och argumentet att man kan tricksa så att IP-adressen inte syns köper jag inte alls. Massor av bankrånare har rånarluva, men bankrån blir inte mer okej för det.”

    Kanske dags att införa kroppsvisitationer vid in/utgång i affärer också, så säkerställer vi att alla får betalt för sina varor.

Kommentarer är stängda.