En perfekt storm i Lund

Café Athen var näst intill fullsatt och när stolarna tog slut satte sig folk på bord eller lutade sig mot väggarna för att lyssna på när Johan Norberg höll föredrag om finanskrisen och sin nya bok, En perfekt storm, i Lund igår. Timbro Syd och Utrikespolitiska föreningen stod för arrangemanget och vi filmade hela föredraget med min Macbook, så om du missade föredraget eller vill se det igen så har du nu chansen. Johans föredrag är ungefär 45 minuter. Efter föredraget var det frågor och diskussion i 40 minuter. Tyvärr är många av frågorna svåra att höra, men Johan gav utförliga svar på det mesta så det kan definitivt vara värt att titta på den andra halvan av filmen också.

[flv:https://folin.nu/blog/wp-content/uploads/2009/04/en-perfekt-storm.flv 480 360]

Boksignering

Publik

Johan Norberg

Andra bloggar om: , , ,

6 tankar kring ”En perfekt storm i Lund

 1. tack för filmen, en fråga då jag är kluven ifall jag skall läsa teknisk program eller satsa på pol kand i SU till hösten, vad känner ni som just nu studerar NEK pol ?

  Det är framför allt krisen som fått mig att nästan vilja gå mot tekniska hållet istället.

  tack på förhand

 2. hz,

  Den fråga du ska ställa dig, är jag intresserad av teknik?
  Jag har mött så många civilingenjörer som, när man känner dem på pulsen, säger, jag är egentligen inte intresserad av teknik.
  Jag tror dom hamnat fel.

Kommentarer är stängda.